> Anuncis

Necessites cotxe per venir a la Trobada? Pots oferir una habitació a alguna persona que necessita allotjament?

Aquest és un servei que us oferim per compartir perquè volem que totes les persones puguin venir  a la III Trobada d’Experiències Transformadores.
És un espai d’intercanvi perquè ens puguis dir la teva demanda: Necessito un cotxe per anar a la Trobada que surti des de Lleida. El meu contacte es mail/telèfon i/o oferta: (Tinc dos places en el meu cotxe. Surto de Madrid (Embajadores). El meu contacte es mail/tel)

És un espai d’autogestió, perquè us pugueu posar en contacte entre vosaltres mateixes, i té a veure amb la coherència de la Trobada: volem compartir, participar, intercanviar, reduir la petjada ecològica, donar possibilitats de venir a Barcelona a tothom.

Nosaltres només ens podem fer responsables de moderar els anuncis.

Desde Vitoria-Gasteiz en coche

0

El viernes 6 de diciembre salimos a las 5:30 en un coche 3 personas. Tenemos, pues, dos plazas libres, por si alguien se anima. La vuelta la hacemos el martes 10 por la tarde. Saludos.

Categories
Transport

Venimos en família

0

Queremos venir una família con dos niños, seguramente uno participará y el otro hará de canguro de los niños, hay alguién más en esta situación, ofrece el Encuentro la posibilidad de tener un lugar para “guarderia”. Gràcias.

Categories
Otros

Nos gustaria ir con alguien en coche desde Madrid

0

Somos dos personas (Pablo y Maria) que vamos a ir al encuentro desde Madrid, si alguna persona sale de Madrid y quiere compartir viaje y gastos estariamxs encantadxs de que se pusiera en contacto con nosotrxs.

Categories
Transporte

Publica el teu anunci aquí!